TeleCangur 2020 SCM         


Hora de connexió: 01:11:08 del dia 08/04/20.
Visitant número des de la creació de la pàgina, el dia 16 de març de 2020.

En aquests dies tan especials que estem vivint, la comissió Cangur de la SCM vol aportar un petit granet de sorra per oferir alguna activitat que pugui ajudar nois i noies. i menudes i menuts, i potser també joves i grans a passar una estona buscant el gust a fer matemàtiques, de la millor manera possible: resolent problemes. Pot ser interessant que no us limiteu a les propostes per a la vostra edat: les que corresponen a un  nivell inferior us poden servir "per a entrenar" i, si escau, les de nivell superior per a aprofundir en alguns aspectes. Ànim!
Està previst que el divendres 3 o el  dissabte 4 d'abril publicarem fins a la proposta 15 dels nivells del Cangur.  A banda que puguem publicar alguna nova proposta per als més menuts i per al públic en general, les següents propostes, es publicaran el dia 14 d'abril, després de Pasqua. Agraïm l'interès que desperta aquesta activitat.

Atenció!!!
www.cangur.org  està allotjat en  els serveis informàtics de la FME de la UPC.
Aquests dies de molta feina telemàtica hi hamoments (en especial al migdia) que l'accés ala web pot ser molt lent.
Us aconsellem que accediu alTeleCangur abans de les 11 o a la tarda. Gràcies!Per als cursos del Cangur
Propostes ja publicades
(cliqueu al número de la cel·la que us interessi)
Batxillerat i CF
3r i 4t d'ESO
1r i 2n d'ESO
5è i 6è de Primària


Altres propostes
Propostes ja publicades
(cliqueu al número de la cel·la que us interessi)
Per a alumnes més menuts (3r, 4t)
. . . .
Per al públic en general
. . . . .


La col·lecció de problemes d'anys anteriors del Cangur que s'enllaça des de la web és una font excel·lent, i gairebé inesgotable, per a trobar enunciats interessants que, naturalment, poden ajudar a preparar el Cangur i alhora, i sobre tot, donen idees sempre útils per a un treball matemàtic eficaç.

Ara hem pensat que podíem fer una presentació diferent d'aquest recurs: una aplicació interactiva, que us presentarà els enunciats de 10 en 10  (3 problemes de 3 punts, 4 problemes de 4 punts, 3 problemes de 5 punts) i immediatament que envieu les respostes podreu veure'n l'avaluació.


Hem rebut missatges encoratjadors, que ens animen a mantenir aquesta idea. Anirem afegint noves propostes!