Informacions de la prova Cangur 2021 de la SCM


Primeres idees sobre la realitzaciˇ de la prova Cangur-2021

notÝcia publicada el 23 de setembre de 2020

Vistes les circumstÓncies que estem vivint a causa de la COVID-19 i a proposta de la comissiˇ Cangur,  la SCM convoca la prova Cangur-2021 a Catalunya com una activitat que cada centre coordinarÓ i organitzarÓ per al seu conjunt d'alumnes interessats en participar. Aquesta Ús una previsiˇ i esperem que sigui possible que, des de primÓria a la secundÓria postobligat˛ria la prova es realitzi en cada centre participant, en el marc d'un concurs colĚlectiu.

Data: 18 de marš de 2021


Realitzaciˇ de la prova

Per a tots els nivells (primÓria, cangur123, i tambÚ 4t d'ESO i la secundÓria postobligat˛ria) de manera presencial, al propi centre, que ho organitzarÓ adequadament seguint les instruccions que es donaran amb carÓcter general, i que inclouran possibilitats d'adaptaciˇ a les caracterÝstiques de cada centre.
Tal com s'ha fet fins ara per a primÓria i el Cangur 123ESO, els enunciats i fulls de resposta de tots els nivells es podran descarregar d'Internet i se'ls imprimirÓ cada centre.
Els fulls de resposta emplenats es portaran al CRP al qual estÓ adscrit el centre, a partir del dia 22 de marš, dilluns.

Inscripciˇ
EstÓ prevista en el termini que va del 10 de gener de 2021 al 20 de febrer de 2021.
El procediment variarÓ lleugerament respecte anys anteriors i es detallarÓ oportunament a la pÓgina de gestiˇ del Cangur, que en el seu moment s'enllašarÓ des de la pÓgina principal de la web del Cangur (www.cangur.org) i des d'aquesta mateixa pÓgina.

Quota i altres aspectes de la inscripciˇ

La variaciˇ substancial de l'organitzaciˇ pel que fa al Cangur "dels grans" i un seguit d'altres aspectes de la gestiˇ del Cangur aconsellen que hi hagi variacions pel que fa al procediment d'inscripciˇ i a la quota, que s'uniformitzaran per a tots els nivells. CaldrÓ, doncs, que el professorat encarregat del Cangur en cada centre hi pari molta atenciˇ.

Informaciˇ
En la pÓgina principal de la web del Cangur (www.cangur.org) tindreu sempre l'enllaš a les notÝcies sobre el Cangur 2021, que es podran llegir amb tot detall en aquesta pÓgina. Com Ús habitual, amb la inscripciˇ es demanarÓ el corrreu electr˛nic del professorat enllaš en cada centre, que tambÚ rebrÓ la informaciˇ.
                                                                                  
  L'elaboraciˇ d'aquesta pÓgina web estÓ subvencionada per la Fundaciˇ Cellex.
enllaš per a informaciˇ