[pàgina principal d'Estalmat Catalunya]



QUARTA PROMOCIÓ (2006-2008)

  • convocatòria de l'activitat


  • La prova de selecció es va celebrar simultàniament a Reus, Lleida, Girona i Barcelona, el dia 3 de juny de 2006, des de les 10 del matí fins a 1/4 d'una (les 12.15). Poden consultar els enunciats d ela prova (instruccions, primera part, segona part)

    Des de la comissió es valora molt positivament l'actitud i interès demostrat per totes les noies i nois participants i per aquesta raó volem manifestar la felicitació més cordial a totes i a tots.

  • GRUP SELECCIONAT. El professorat encarregat ja va fer la revisió de les proves, va fer una primera preselecció i ha entrevistat a les famílies dels nois i les noies que formaven part d'aquesta preselecció i a algun suplent. Amb tot això ha acabat el procés de selecció i es fa pública la llista de seleccionats i seleccionades per a la quarta promoció d'Estalmat a Catalunya, la promoció 2006-2008.
  • Inauguració del curs
             Dia 16 de setembre de 2006. A les 10 del matí

             A la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans, c/ Carme, 47. Barcelona

             En el transcurs de l'acte el professor Josep Rey de l'IES Vila Romana (La Garriga, Vallès Oriental)
             impartirà una xerrada amb el títol "Viatge al món dels políedres" on ens mostrarà exemples que permetran
             copsar propietats i relacions d'aquests objectes geomètrics.

    En acabat, els nois i les noies d'ESTALMAT 2006-2008marxaran en autocar a la casa de colònies Escola de natura de Vallcàrquera a El Figueró (Vallès Oriental) per a una estada de cap de setmana per fer coneixença. Les persones interessades rebran informació detallada per correu postal, que també poden consultar des d'aquí.

  • Acte de cloenda de les activitats de la promoció 2006-2008
            Dia 24 de maig de 2008. A les 10 del matí
            A l'edifici La Pedrera, seu de l'Obra Social de la Caixa de Catalunya
            Podeu veure una imatge de l'orla del grup, que s'ha preparat per a l'acte de comiat, i descarregar-ne l'arxiu per imprimir-lo acuradament.
            També podeu accedir a la presentació que s'ha fet durant l'acte de comiat. Per avançar, en la primera pàgina cliqueu sobre el logotip de la Caixa de Catalunya o sobre el de Vodafone.