Problemes a l'esprint per a equips de batxillerat

10 de febrer de 2016, dimecresLa participació ha estat de 46 equips de 44 centres de Catalunya i el País Valencià,  que han fet constar una participació de 790 alumnes.  Gràcies per l'interès en l'activitat i la participació!


Hi ha hagut 25 equips que han tingut encert total.  Des de la comissió organitzadora pensem que és una bona proporció, que demostra el gran treball que ha fet el jovent que ha concursat i el professorat que n'ha impulsat la participació.
Tot seguit s'informa sobre els equips més ràpids, però volem destacar que molts centres han enviat les respostes després d'una llarga estona de treball col·laboratiu, Aquest és l'objectiu de l'activitat.  Segurament podríem dir que en aquesta ocasió s'ha batut el record de la mitjana "de permanència en pista"  dels equips participants.


Dos equips han enviat la resposta en un temps de concurs extraordinari: menys de mitja hora!!! Han estat els dos següents, amb pocs segons de diferència:
Aula Escola Europea, de Barcelona
Institut Jaume Vicens Vives,
de Girona
Aquests són els dos centres on estudien alumnes, provinents de tot Catalunya, que gaudeixen de les beques CIMS+Cellex que atorga la fundació Cellex.


Amb un temps de concurs comprès entre tres quarts d'hora i una hora també han enviat les respostes correctes, en primer lloc
La Salle Bonanova de Barcelona) i
amb uns minuts més l'Institut Santa Eugènia de Girona


Després ja anem a centres que han encertat amb un temps de concurs un poc inferior a l'hora i mitja, encapçalats per l'Institut l'Alzina, de Barcelona, 6 equips més en menys de dues hores, i encara 10 equips més que han dedicat més estona per a aconseguir l'encenrt. 


També volem dir Molt bona feina!!! a aquells equips que han dedicat unes hores  a fer matemàtiques encara que només hagin tingut encert parcial.
D'un d'aquests equips hem rebut este missatge:
Avui hem pogut xalar un ratet fent els problemes a l'Esprint. La veritat és que ens ho hem passat molt bé! El 10 no l'hem pogut acabar, esperarem la vostra solució...
El dels 7 divisors no l'hem acabat d'entendre, però per eliminació l'hem trobat.
La veritat és que es una llàstima que l'any que ve ja no hi podrem participar...

Gràcies! Heu reeixit a copsar la idea-clau que persegueix la comissió organitzadora.

La està publicada una  crònica completa de l'activitat:  amb resultats més detallats, llista de participants,  respostes numèriques i comentades  dels problemes, etc.