Cliqueu a la zona del mapa que us interessi i veureu la proposta d'agrupació de centres per desenvolupar el XI-Cangur-SCM.
 

Tornar

Cangur-2006
de la SCM  


La comissió Cangur de la SCM agraeix l'ajut que ha rebut per part de centres de secundària, d'institucions i de les Universitats que han ofert la possibilitat de desenvolupar el Cangur-2006 a les seves dependències i reconeix explícitament, una vegada més, l'ajut de tot el professorat que col·labora, sense el qual no seria possible portar a bon terme el "nostre" Cangur.  

 

Instruccions per al desenvolupament de la prova

Tots els centres
Centres seu

 
El fet d'haver volgut esperar a concretar l'agrupació de seus fins a tenir les dades definitives d'inscripció i els nombrosos i importants canvis observats entre la inscripció de centres i la inscripció individual han retardat massa aquesta publicació.

La comissió Cangur demana disculpes per aquesta errada de planificació i buscarà solucions perquè no es repeteixi en properes edicions. Gràcies per la vostra comprensió!
 


Seus encara no perfilades: sisplau, poseu-vos en contacte amb seus@cangur.org

Barcelona ciutat Castelló València comarques de Girona Bages, Berguedà, Osona, Solsonès Maresme, Vallès, Barcelonès Nord Lleida Comarques meridionals Baix Llob. i l'Hospi., Anoia, Garraf, Penedès