Sessions de Resolució de Problemes Matemàtics (RePMat)  a la UAB.

Les sessions RePMat, a més de ser útils per a la preparació de les Olimpíades, són també una introducció a tècniques senzilles que els estudiants podran utilitzar tant a l'institut com a la universitat. Però, per sobre de tot, volem que les sessions siguin una oportunitat per gaudir manipulant conceptes matemàtics nous, pensant i treballant en equip. Hi poden participar alumnes de 4t d’ESO, i de 1r i 2n de batxillerat.

Les sessions d’aquest curs tindran lloc els dijous lectius de 17.30h a 20.30h, des del 15 d’octubre de 2020 amb la intenció de continuar fins a finals d’abril de 2021. Donada la situació excepcional d’aquest any les sessions, mentre es pugui, es faran en règim semipresencial. Això vol dir que un grup podrà assistir de manera presencial a l’aula, però també s’oferirà la possibilitat de seguir les sessions on line.

Cal inscriure's a través de l’adreça electrònica secundaria@mat.uab.cat. Al missatge s’ha de fer constar el nom complet de l’alumne/a, centre d’on ve, localitat on es troba el centre, el curs que està fent aquest any acadèmic 2020-2021 i si està interessat en assistir a alguna sessió presencialment.