Informacions d'interès per a alumnes
Curs d'estiu 2021 d'algorísmia i programació,
del 12 al 16 de juliol de 2021, a la FME de la UPC.L’objectiu general d'aquest curs gratuït és aprendre a programar en el llenguatge C++, i a resoldre problemes algorísmics amb ordinador. Més en concret, es pretén que els estudiants arribin a escriure amb fluïdesa programes que resolguin problemes interessants com els que apareixen a l’Olimpíada Informàtica. Aquest curs està adreçat als estudiants de  secundària i batxillerat, en particular aquells amb molta facilitat per  a les matemàtiques, bona capacitat de raonament, etc. Lògicament, això inclou (però no està limitat a) els estudiants amb bons resultats en proves com les Olimpíades Matemàtiques i/o Físiques, Cangur, etc.
Olimpiada Informàtica Catalana

Aquesta competició, per als estudiants de secundària i batxillerat de Catalunya, segueix l'esperit de la IOI (International Olympiad in Informatics), i està emparada per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Societat Catalana de Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans.


Si t’agraden els problemes de lògica, provar coses diferents, mira’t la web de la Olimpíada Informàtica Catalana.
El web és https://olimpiada-informatica.cat/
Veuràs que hi ha problemes de diferents tipus, des de fer un programa que dibuixi una bandera, fins a problemes que un humà no podria resoldre sense un ordinador.
I aquí   https://lliçons.jutge.org/  hi ha milers de problemes de programacio que es poden resoldre
de forma on-line, els problemes de l'Olimpiada Informatica Catalana inclosa:

Coneixeu el  Tele-Cangur? 

  cangur.org/telecangurInformació actualitzada sobre el programa Estalmat-Catalunya                                                                    www.estalmat.cat

Actualment ja es pot trobar infromació sobre el desenvolupament de la selecció i activitats per a la promoció 2021-2023.A la web del Departament de Mtemàtiques de la UAB hi ha un apartat de divulgació que es troba en aquest enllaç   https://www.uab.cat/web/divulgacio-1194422462322.html

Val la pena navegar pel menú de l'esquerra perquè hi perquè hi ha moltes coses.
interessants.
I també trobareu informació dels campus d'estiu Argó, un d'ells de matemàtiques, naturalment pendents d'actualització per a aquest any degut a l'emergència sanitària que estem vivint.
El lloc web de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB   té una pàgina de referència per a les activitats adreçades a l'alumnat de secundària: 
https://mat.ub.edu/matapps/activitats/futurs-estudiants/