Problemes a l'esprint per a equips de 5è i 6è de primària

24 de gener de 2018, dimecres

crònicaLa participació ha estat de 33 equips de 29 centres,  que han fet constar una participació de 823 alumnes.  Gràcies per l'interès en l'activitat i la participació!

Hi ha hagut 27 equips que han tingut encert total i ho han fet amb una mitjana de temps de concurs de 56 minuts, aproximadament  D'aquests equips, 16 han enviat resposta, amb encert, als tres reptes "de propina" que es proposen.
Des de la comissió organitzadora pensem que aquestes dades reflecteixen que els centres que han participat ens han ajudat a assolir l'objectiu de l'activitat: que a partir de l'organització de cada centre, la mainada treballi de manera col·laborativa per a resoldre reptes matemàtics i qu eho faci amb èxit, en un temps adequat. Molt bon treball!


Tot i que s'ha de fer extensiva una felicitació a tots els equips que han paritcipat, el  títol dle concurs obliga a destacar els més ràpids. 

Tres equips han enviat les respostes en un temps de concurs uns minuts inferior a la mitja hora  (entre 28 i 29 minuts):
i a més, després han resolt correctament els tres problemes de propina
  • Saint George's School (Fornells de la Selva, Gironès)
  • Col·legi Sant Lluís (Barcelona)
  • Escola Joan Pelegrí (Barcelona)

Amb menys de tres quarts d'hora de temps de concurs, sis equips dels quals els quatre primer que indiquem  van enviar amb encert les respostes als reptes de propina.
Col·legi Regina Carmeli (Rubí), Escola BetàniaPatmos (Barcelona), Escola Fort Pienc (Barcelona), Escola Josep Pallach (Figueres), Liceo Egara (Terrassa) i Vedruna Sant Elies (Vilafranca del Penedès)

Acabem aquest esment d'equips destacats (que completarem en una crònica detallada, perquè volem destacar tots els equips)  amb els que ho van fer amb menys d'una hora:
Escola el Castell (Cabacés), Institut Escola Daniel Magrané (Jesús, Tortosa), Escola Joan Roca Meridiana (Barcelona),  Aula Escola Europea (Barcelona, 2 equips), Escola Can Puig (Banyoles, 2 equips),  Escola Fort Pienc (Barcelona, segon equip), Escola Turó del Drac (Canet de Mar), Bell-lloc delPla (Girona) i Col.legi Montserrat (Barcelona)

Molt bona feina!!!Durant el cap de setmana es publicarà una crònica detallada amb resultats, llista de participants,  respostes numèriques dels problemes, etc.   i el suggeriment que envieu problemes resolts i explicats, que ho publicarem!