Convocatòria 2013
Problemes a l'esprint per a equips del cicle superior de primària

13 de març, dimecresLa participació ha estat de 23 centres de 7 comarques catalanes, que van fer constar un total de més de 600 alumnes. Ens heu enviat missatges dient que "la mainada s'ho va passar molt bé fent matemàtiques". Aquesta és la idea que l'activitat col·laborativa dels  Problemes a l'esprint persegueix.   Gràcies per la vostra participació!

El nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 17. Molt bona feina!
Molts d'aquests equips també van enviar les respostes als reptes "de propina", fora de concurs.

L'equip que va enviar totes les respostes correctes més ràpidament, en un temps de concurs de poc més de mitja hora  és el del Centre Educatiu Escolàpies Sant Martí,  de Barcelona.

Tots els equips participants mereixen una felicitació, però pel que fa al temps de concurs per obtenir encert ple i enviar els reptes suplementaris destaquem  els equips del Col·legi Regina Carmeli, de Rubí, i de l'Escola Betània Patmos, i l'Escola Gayarre, de Barcelona que ho van aconseguir
en  un temps inferior als  tres quarts d'hora.  

Podeu consultar    informació més detallada

Es va constatar una anomalia de funcionament del servidor després de dinar, i algunes altres esporàdiques. Hem atès alguns missatges d'algun centre sobre aquest tema. Demanem disculpes per l'incident.

Recordem l'anunci que va fer la comissió organitzadora en el sentit que, per realçar el fet que el que és interessant és l'activitat col·laborativa per a la resolució de problemes i la participació, a l'acte d'entrega de premis dels Problemes a l'esprint es convidaran alguns dels equips seleccionats per sorteig entre tots aquells centres que han enviat la resposta correcta a l'activitat.

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i als components dels equips guanyadors.
Felicitats a la mainada que componia tots els equips que han estat una bona estona
fent matemàtiques.