Convocatòria 2014
Problemes a l'esprint per a equips de 3r i 4t d'ESO

29 de gener, dimecres



La participació ha estat de 76 equips de 68 centres de Catalunya i el País Valencià, que han aplegat 1321 alumnes.

Tres equips mereixen una consideració molt especial:
  • L'IES Bellaguarda d'Altea (Marina Baixa, País Valencià) i l'IES Broch i Llop de Vila-real (Plana Baixa, País Valencià) van enviar totes les respostes correctes en el minut anterior als tres quarts d'hora.
  • L'Institut Rafael Campalans d'Anglès (La Selva, Catalunya) va enviar totes les respostes correctes en els minuts següents als tres quarts d'hora.
però encara convé destacar molt més l'encert global:
  • 5 equips més en menys d'una hora
  • 16 equips més en menys d'una hora i mitja
  • 15 equips més amb encert total.
Així doncs el nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 39. Rècord de participació i récord de percentatge d'encerts. Molt bona feina!
Aviat tindreu des d'aquí  l'enllaç a una  informació completa de l'activitat: resultats, participació,  respostes numèriques i comentades dels problemes , etc.

Hem rebut un missatge que ens diu "avui hem aconseguit que un grup d'alumnes d'ESO, amb dues professores, ens ho passéssim d'allò més bé durant  TRES HORES jugant a resoldre problemes, amb fulls de paper, calculadores, full de càlcul... I, sobretot, amb moltes ganes!". Gràcies pel missatge. Tal com ja els hem contestat, també volem dir aquí que "Sembla que s'han aconseguit els objectius de l'activitat. Afegim que el concurs no seria res sense els equips participants. Gràcies a vosaltres!"
La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i a l'alumnat component de tots els equips, a les xiques i els xics que han estat una bona estona fent matemàtiques.
Gràcies per la vostra participació!