Convocatòria 2014
Problemes a l'esprint per a equips del cicle superior de primària

12 de març, dimecresCom en les altres convocatòries d'enguany, la participació ha estat la més nombrosa que s'ha donat mai en cap convocatòria dels Problemes a l'Esprint per a alumnes de primària: 37 equips de 29 centres de Catalunya i Balears, que han aplegat 989 alumnes.

Tots els participants i l'encert global, amb uns temps de concurs que fan honor al títol de l'activitat,  mereixen una consideració molt especial, però cal fer esment en aquesta primera publicació de resultats de:
  •  Dos equips que van enviar totes les respostes correctes en el minut anterior a la mitja hora: l'equip del centre Bell-lloc del Pla, de Girona, i l'equip 1 d'Aula Escola Europea de Barcelona...
  • De dos equips més en el minut següent a la mitja hora, l'equip 2 d'Aula Escola Europea de Barcelona i l'equip de Betània-Patmos, de Barcelona.
  • Del fet que nou equips més van respondre amb encert en menys de tres quarts d'hora, ...
...informació que completarem amb tots els detalls, però per a la comissió organitzadora és important  destacar molt més l'encert global, el fet que   el nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 26, dels quals 8 ho van fer sense cap errada. A més volem destacar que 18 equips van enviar respostes als reptes "de propina" (12 amb encert a tots tres).  Molt bona feina!
Ben aviat podreu accedir des d'aquí a una  informació completa de l'activitat:
resultats detallats, participació,  respostes dels problemes , etc.
  • Volem fer una publicació de les respostes comentades ir aonades i animem els centres que vulguin enviar una resposta redactada pels seus alumnes a algun problema que ens l'enviïn i la podrem publicar. Creiem que seria una novetat interessant.

La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i a l'alumnat component de tots els equips que ha estat una bona estona fent matemàtiques. Gràcies per la vostra participació!