Convocatòria 2015
Problemes a l'esprint per a equips de 1r i 2n d'ESO

18 de febrer, dimecres • Gràcies a tothom que ha participat!!!
  Podem aprofitar absolutament la crònica de l'any passat però, això sí, corregint i augmentant els nombres. En podeu llegir tot seguit un resum i podeu accedir des d'aquest enllaç a una informació completa de l'activitat (
  resultats detallats, participació,  respostes dels problemes , etc.). Des d ela comisisó demanen disculpes pel retard en la publicació d'aquesta informació detallada.

La participació ha estat la més nombrosa que s'ha donat mai en cap convocatòria dels Problemes a l'Esprint:: 150 equips de 121 centres de Catalunya i el País Valencià  que han aplegat 2882 alumnes (augments de més del 15%  respecte la convocatòria de l'any passat, que havia estat la més nombrosa)

Tots els participants i l'encert global mereixen una consideració molt especial, però cal fer esment de:
 •  Cinc equips que ho van fer amb un temps de concurs de menys de quaranta minuts (récord de centres amb aquesta rapidesa): l'equip de l'Institut Samuel Gili i Gaya, de Lleida (Segrià), que va ser el més ràpid  i els dels centres següents (que donem per ordre aleatori) Col·legi Regina Carmeli de  Rubí (Vallès Occidental),  Institut Pius Font i Quer, de Manresa (Bages), Saint George´s School de Fornells de la Selva (Gironès) i  IES Bellaguarda d'Altea (a la Marina Baixa).
relació que completarem en la pàgina de la informació més detallada, però per a la comissió organitzadora és important  destacar molt més l'encert global:
 • 5 equips més en menys de 50 minuts
 • 9 equips més en menys d'una hora 
 • 16 equips més en menys d'una hora i un quart
 • 18 equips més en menys d'una hora i mitja
 • 31 equips més amb encert  total.
Així doncs el nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 84, dels quals 17 ho van fer sense cap errada, que no són justament els de temps de concurs més ràpid, cosa que dóna fe de la versatilitat de l'activitat. A més volem destacar que 51 equips van enviar respostes a reptes suplementaris (21 amb encert a tots tres reptes de propina). Rècord de participació i excel·lent percentatge d'encerts. Molt bona feina!
La nostra enhorabona als centres participants, al professorat que ha impulsat la participació i a l'alumnat component de tots els equips, a les xiques i els xics que han estat una bona estona fent matemàtiques.
Gràcies per la vostra participació!