Convocatòria curs 2021-2022
Problemes a l'esprint per a equips de batxillerat

2 del 2 de l'any 22, dimecres    • L'ha de fer una professora o un professor; es necessita el codi oficial del centre.

    • Es rebrà una contrasenya de 9 caràcters per a enviar les respostes des d'un únic ordinador .

  • Convé que només quedi un ordinador connectat a aquesta pàgina web per cada equip participant. S'indicarà l'enllaç perquè des d'aquest ordinador s'accedeixi a la pàgina on hi ha els formularis per a enviar les respostes.

    • També s'indicaran tot just acabar d'enviar el formulari els enllaços des d'on es podran conèixer i descarregar els enunciats per a treballar-los preferentment en local.

  • Es recomana que feu un bolcat de pantalla de la pàgina on es comunica la contrasenya i els enllaços per a descarregar els enunciats  Si per alguna raó es perden aquestes dades només es podran tornar a demanar per correu electrònic.

  • Per si es deconnecta la connexió sense voler... Recordatori de les pàgines per a descarregar enunciats  i  de l'accés a la pàgina on hi ha els formularis per a enviar les respostes de l'activitat  (enllaç)


Sobre la participació de dos o més equips d'un centre

Instruccions per si algun centre vol participar amb dos o més equips que treballin independentment

però recordeu la idea clau per a l'organització de l'activitat:
Un equip = conjunt d'alumnes reunits en una aula treballant en un grup organitzat en subgrups
Aquesta idea s'adiu més amb "una contrasenya" que correspon a diferents subgrups que col·laboren, confronten resultats, debaten la manera de fer els problemes que no pas amb un grup petit.  Molt en especial, el diseny de l'activitat està pensat per a dos subgrups que tenen la mateixa contrasenya: primer fan cadascun un grup de problemes (uns la branca d'olivera, els altres el colom de la pau) i finalment tots junts els reptes finals i, si escau, els problemes de propina. 

En aquesta edició dels Problemes a l'esprint es proposen 10 problemes. En la primera part de l'activitat es recomana que un subgrup treballi els problemes "de la branca d'olivera" (4 problemes) i un altre subgrup "els del colom de la pau" (4 problemes a priori un poquet més difícils que els altres). En acabat, tot el grup conjuntament podrà treballar els dos reptes finals.

Cada centre pot fer l'activitat a l'hora que li vagi millor. Quan ompliu el formulari de participació tindreu una contrasenya que permetrà accés a la web amb els enunciats des de diversos ordinadors, tants com cregueu convenient.

Les circumstàncies actuals ens fan demanar en la inscripció la composició de l'equip, és a dir si l'equip el formen alumnes només de 3r (tal com ens han dit alguns centres qu ehauran de fer) o només de 4t o s'han pogut fer equips conjunts amb  alumnes de tots dos nivells, cosa ben difícil per la normativa actual.  Aquesta dada es tindrà en compte per a la publicació de resultats.


És molt important que només una persona de cada equip enviï respostes.


L'activitat es marca com a objectiu principal la participació i l'interès per a la correcta resolució dels exercicis proposats. Ànim!

Es procurarà que els resultats de l'activitat es facin públics el dia  3 de febrer, amb la publicació de les respostes correctes, el marcador d'encerts dels equips participnts i, eventualment,el temps emprat.Contacte per a possibles incidències:
Toni Gomà      preferiblement per email    agoma@xtec.cat     
o també   
615 29 75 45   (preferiblement wattsapp)


(alternativament  concursosscm@gmail.com  o cangurscm@gmail.com
però pot ser que
no sempre estiguin actius aquests dos emails)