(missatge del professor Nicolau Borja, de l'IES Bellaguarda, d'Altea)

Una vegada més us envio la meua felicitació pels
Problemes a l'Esprint d'ahir. Nosaltres vam participar amb un equip  molt motivat i il·lusionat.

Els he demanat que m'escrigueren unes poques paraules per saber la seua opinió, i ací va la transcripció literal de cinc respostes:

"La meua opinió és que m'ha agradat molt, perquè ho tenies que fer en el menor temps possible, i tenies que pensar molt ràpid. Per aquesta raó era molt emocionant i divertit. M'ha agradat molt i ho recomane a tothom!"
Marc Ramon

"La prova de l'Esprint d'enguany m'ha paregut prou més fàcil que la de l'any passat. Si no ens haguérem parat tant de temps en el 10 podríem haver quedat entre els tres primers".
Miquel Martí

"Ha sigut molt interessant participar, el treball en grup d'intentar fer-ho el més ràpid possible. És la primera vegada que participe però m'ha agradat molt l'experiència. És interessant veure les diferents formes de pensar i de resoldre els problemes de cadascú, i comprovar que encara que una forma siga més ràpida o més lenta al final el resultat és el mateix".
Clara Pla

"Les proves a l'Esprint 2019 tampoc m'han decepcionat. Una vegada més aquesta activitat ha sigut fenomenal, una de les millors a l'IES Bellaguarda. Un any més, aquest concurs ha estat molt divertit i emocionant. Un any més (el quart, ja) hem disfrutat d'una de les proves més dinàmiques, entretingudes i divertides de l'any. Una any més, he pogut disfrutar, junt als meus companys i amics, d'aquesta competició matemàtica, la ciència que és la meua passió".
Joan Borja

"La prova de l'Esprint matemàtic em va paréixer una prova molt interessant i entretinguda. És el tercer any que participe i m'agrada molt treballar amb els meus amics amb la fi d'acabar unes proves matemàtiques el més ràpid possible. Més que quedar en bona posició, el que disfrute d'aquesta prova és treballar en conjunt amb els meus amics i disfrutar de les matemàtiques".
Adrián Llinares

Després de les seues paraules, que són les que realment importen, sobren les meues.