Informacions de la prova Cangur 2020 de la SCM
(el 25Ŕ Cangur)
Seus de Catalunya


Enllaš a la pÓgina de gestiˇ del Cangur 2020
amb totes les instruccions per a la inscripciˇAtenciˇ!!! Prova Cangur 2020 ajornada
 • A partir de la incertesa provocada per les mesures de prevenciˇ de l'extensiˇ del coronavirus, durant els darrers dies la comissiˇ Cangur ha anat replantejant la manera de dur a terme la prova Cangur 2020 i ha anat informant de les decisions en aquesta pÓgina web i amb missatges directes al professorat enllaš.
 • Com que s'ha anunciat que a partir del dia 13 de marš i, com a mÝnim, durant dues setmanes, els centres escolars estaran tancats a tots els efectes, Ús clar que la prova Cangur 2020 no es podrÓ fer en la data prevista. Tot seguit es publica el nou calendari de celebraciˇ de la prova, condicionat a que les circumstÓncies ho permetin, d'acord sempre amb les indicacions que es rebin de les conselleries de Salut i d'Educaciˇ.

La Comissiˇ Cangur fa p˙blic que, si l'activitat als centres escolars ho permet,  la prova Cangur 2020 es realitzarÓ
 • el dimarts, dia 28 d'abril
 • per a tots els nivells en el propi centre
 • en l'horari que l'organitzaciˇ de cada centre estimi mÚs convenient (preferentment al matÝ)
 • Material per a la prova.
  • Pel que fa a la prova de  4rt d'ESO, de 1r i 2n de Batxillerat i cicles formatius, s'havia informat que una empresa de missatgeria portaria el material per a la prova a cada centre com a mÚs tard el dia 17 de marš. Ha semblat oport˙ paralizar aquesta tramesa i, si el Cangur es pot fer en la data indicada, el material es rebrÓ als centres la setmana de Sant Jordi.
  • Per als altres nivells els enunciats i fulls de resposta es podran descarregar de l'Órea de centre a partir del divendres dia 24 d'abril.
 • Indicaciˇ per al dia de la prova. Atenent a la fle xibilitat que es proposa per a l'horari de la prova demanem que, per tal de preservar-ne la integritat general, es recullin els enunciats i no es retornin a l'alumnat ni es treballin a l'aula fins el dia segŘent a la realitzaciˇ de la prova.
 • Retorn dels fulls de respostes. Un cop finalitzada la prova caldrÓ que cada centre porti els fulls de respostes, tal com indiquen les instruccions que teniu mÚs avall al CRP al qual el centre estÓ adscrit, naturalment amb una adaptaciˇ del termni. Es demanarÓ que, de totes passades, es porti el mateix dia 28 a la tarda o el dia 29 d'abril. La llista de participants s'haurÓ d'enviar el dia 30 com a mÚs tard.

Enllašos als documents d'instruccions per a la realitzaciˇ del Cangur 2020

enviats al professorat-enllaš en els centres-Cangur

S'enllaša el document que s'ha enviat a la globalitat de centres que fan el Cangur el dia 19 de marš.
Per als centres que fan el Cangur els dies 26 o 27 les instruccions sˇn les mateixes, per˛ el termini per a portar els fulls de respostes al CRP o pujar la llista de concursants a la web s'endarrereixen una setmana.


 


 • Si algun centre vol disposar d'un logotip del Cangur en bona resoluciˇ el pot descarregar des d'aquý  
Format .eps         Format  .pdf         Format .jpg        Format .pngDocuments de difusiˇ del Cangur 2020
                   

Tota la informaciˇ sobre el Cangur 2020 s'anirÓ actualitzant
en aquesta pÓgina que estarÓ enllašada des de la
pÓgina principal cangur.org


                                                                                  
  L'elaboraciˇ d'aquesta pÓgina web estÓ subvencionat per la Fundaciˇ Cellex.
enllaš per a informaciˇ