Informacions de la prova Cangur 2020 de la SCM
(el 25č Cangur)
Seus de Catalunya


Enllaį a la pāgina de gestiķ del Cangur 2020
amb totes les instruccions per a la inscripciķ


Informaciķ sobre la prova Cangur-2020

notícia publicada el 5 de maig de 2020
 • Pel que fa al material de la prova
Des del dia 4 de maig estā accessible a l'Ārea de centre per als centres inscrits. Hi teniu els enunciats de la prova de tots els nivells i el llistat de solucions i, per si poden ser-vos útils, els models de fulls de respostes i un full de cālculpreparat per a l'avaluaciķ de les proves.

 • Pel que fa al formulari per demanar el retorn de la quota
Com ja es va informar, la SCM ja ha fet una despesa d'aproximament el 50% del total previst i es demana als centres que ho valorin acuradament. Esperem que durant la setmana que comenįa el dia 11 de marį podrem donar detlls concrets sobr el'accés al formulari per a demanar la totalitat o una part de la quota, o renunciar a la devoluciķ..


Comunicat oficial publicat  el 16 d'abril de 2020


La Junta de la Comissiķ cangur de la SCM es va reunir el dimecres 15 d’abril amb la finalitat de prendre decisions respecte a la prova Cangur 2020 i ha consensuat els acords següents:

Pel que fa a la prova

 1. La prova Cangur 2020 no es durā a terme com a concurs, perō els centres inscrits rebran el material per a poder-lo emprar com a material didāctic si els interessa.

 2. A partir del dilluns 4 de maig els centres inscrits podran disposar del material corresponent al Cangur 2020, tal com s'exposa en el punt 3, i aleshores pensem que cada centre podrā fer-ne ús didāctic de la manera que cregui més convenient: enviar-ho als alumnes durant el confinament o fer la prova com una activitat interna del centre, abans de finalitzar el curs o durant el primer o segon mes del curs següent.

 3. El professorat dels centres inscrits podrā descarregar els enunciats dels problemes i els fulls de resposta des de l'ārea de centre, tal com haguessin fet el dia de la prova, amb el codi de 8 dígits del centre i la contrasenya que es feia servir per totes les gestions del cangur. També es podran descarregar un llistat de les respostes correctes de cada model i un aplicatiu que en facilitarā l'avaluaciķ.

  1. Per als nivells de Primāria, 1r, 2n i 3r d'ESO el professorat podrā descarregar el material  d'aquests nivells des de l'ārea de centre.

  2. Per als nivells de 4rt d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat aquest any, excepcionalment, també es podran descarregar els enunciats i fulls de respostes des de l'ārea de centre. A part d'aixō, la primera setmana després de la reobertura dels centres, enviarem a cada centre els paquets amb els quadernets de la prova juntament amb els bolígrafs i els magnets.

 4. A finals de novembre o principis de desembre es penjaran a la pāgina web, en obert, els enunciats de la prova Cangur 2020 i les solucions.

Pel que fa als diners de la inscripciķ
 1. Atenent al fet que els aspectes econōmics del Cangur depenen de la gerčncia de l'IEC, aquesta ārea de gestiķ serā la que concretarā el procediment que han de fer servir els centres per demanar la devoluciķ total o parcial dels diners de la inscripciķ. Cal que tingueu  en compte que la SCM ja ha fet una despesa d'aproximament la meitat dels diners que va gastar el curs passat per a l'organitzaciķ de la prova Cangur 2019 i per aquesta raķ es demana als centres que valorin acuradament aquest fet ja que, a banda de renunciar a la devoluciķ, segurament hi haurā la possibilitat de demanar-ne la totalitat o una part.

 2. Pel que sabem fins ara, quan l'ārea de gestiķ econōmica de l'IEC estigui treballant normalment elaborarā un formulari que s'haurā d'emplenar telemāticament per fer la demanda de devoluciķ. Caldrā tenir en compte que si no es respon al formulari durant el període que s'especificarā i seguint les instruccions oportunes, no es retornaran els diners.


 


 • Si algun centre vol disposar d'un logotip del Cangur en bona resoluciķ el pot descarregar des d'aquė  
Format .eps         Format  .pdf         Format .jpg        Format .pngDocuments de difusiķ del Cangur 2020
                   

Tota la informaciķ sobre el Cangur 2020 s'anirā actualitzant
en aquesta pāgina que estarā enllaįada des de la
pāgina principal cangur.org


                                                                                  
  L'elaboraciķ d'aquesta pāgina web estā subvencionat per la Fundaciķ Cellex.
enllaį per a informaciķ