III Concurs de Cartells- Cangur

Societat Catalana de MatemÓtiques

 

Tornar a www.cangur.org

 

En el context de l'XI-Cangur de la SCM es convoca la tercera edició del

Concurs de cartells Cangur

i se'n fan públiques les bases.

 

 • Poden participar: alumnes del segon cicle de l'ESO, de batxillerat o de cicles formatius de FP, individualment o en grups de treball.

 • Termini de presentaciˇ: acaba el dia del Cangur 2006, el 21 de març de 2006.
  PRORROGAT FINS EL DIA 4 D'ABRIL

 • En el cartell ha d'aparŔixer:
  • alguna referŔncia grÓfica al Cangur
  • el text Prova Cangur 2007 (que tambÚ pot ser abreujat si convÚ per al disseny, com Ús ara Cangur-07 o d'altres opcions). Alternativament es pot optar per XII-Cangur
  • una referŔncia textual o grÓfica al fet que la prova Ús una organitzaciˇ de la Societat Catalana de MatemÓtiques (SCM, www.iecat.net/scm)

 • Els dissenys es presentaran en format electr˛nic, adequat per ser publicat en una pÓgina web. CaldrÓ enviar-los per correu electr˛nic a cartells@cangur.org.

 • A partir del dia 24 de març es podrÓ accedir, des de www.cangur.org, a una exposiciˇ virtual de tots els treballs presentats. Tots els centres participants en alguna de les activitats del Cangur-2006 podran donar la seva opiniˇ en el procÚs de valoraciˇ en el període que s'establirà oportunament. PER LA PRÒRROGA EN EL TERMINI D'ENTREGA DE DISSENYS L'EXPOSICIÓ VIRTUAL I LA POSSIBILITAT DE VALORACIÓ ES DURAN A TERME DES DEL 18 AL 26 D'ABRIL

 • Premis: la SCM designarÓ un jurat que, analitzada la votaciˇ per part dels centres, atorgarÓ un premi (eventualment el premi pot ser substituït per alguns accésits o bÚ el concurs declarat desert.) El veredicte del concurs es farÓ p˙blic oportunament i el premi es donarÓ en l'acte de cloenda del Cangur-2006. Oportunament s'anunciarà en què consisteix el premi, que es procurarà que sigui anàleg als primers premis o premis de categoria A o B Cangur.

 • En la valoraciˇ per part del jurat es tindrÓ en compte la viabilitat de reproduir el disseny en format vectorial i tambÚ la possibilitat de fer-ne variacions per a adaptar-les al "quatre colors del Cangur" o a edicions posterios. Aquestes noves versions s'acordaran amb l'autor o l'autora del disseny guanyador.

La SCM emprarÓ el disseny del cartell guanyador com a cartell oficial de la prova Cangur-2007 i, eventualment de les successives, en altres documents escrits relatius a la prova o en la pÓgina web.

 


Si voleu alguna informació complementària, cartells@cangur.org.