Cangur-2004-SCM
L'acte d'entrega de premis

Cartell de premis    Portada

L'acte d'entrega de premis de la prova Cangur-2004-SCM i d'altres activitats de la SCM per a alumnes de secundÓria tindrÓ lloc el dia 26 de maig de 2004, a dos quarts de set de la tarda, a la sala d'actes del Rectorat de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), a Bellaterra.

  • Copresidiran l'acte el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i el president de l'Institut d'Estudis Catalans i també formaran part de la mesa presidencial el Director General de Formació Professional del Departament d'Ensenyament i el president de la Societat Catalana de Matemàtiques.

  • Des de fa uns anys es vol simbolitzar l'agraïment de la SCM a totes les persones de diversos àmbits educatius que col·laboren en el desenvolupament de la prova mitjançant la presència d'algunes d'aquestes persones en la mesa presidencial de l'acte d'entrega de premis del Cangur. Aquest any s'ha proposat que hi siguin un representant de la Universitat de Lleida i un representant del grup pi3beta (grup de matemàtiques del Berguedà) atenent a la seva valuosíssima col·laboració amb el Cangur des fa un bon nombre d'anys.

  • Però de fet les persones que fan gran el Cangur són els alumnes i les alumnes que hi participen. Per aquesta raó la comissió ha proposat a la presidència de la SCM que formi part de la mesa Edgar González, un dels alumnes que al llarg dels nou anys ha participat en la prova i un dels primers pins de plata, com a la persona que representi en la mesa presidencial el col·lectiu de l'alumnat.


Durant la cerimònia es farà lliurament dels pins de plata, màxima distinció del Cangur. Aquest any la comissió Cangur ha proposat a la junta de la Societat Catalana de Matemàtiques que s'atorgui aquesta distinció al profesor Francisco Bellot Rosado, de Valladolid (Castilla-León), per la seva amable
i decisiva col·laboració en les activitats de divulgació de les matemátiques que fa la SCM.


Com es pot arribar a la UAB?

La situació geogràfica de la Universitat Autònoma de Barcelona (Campus de Bellaterra) i les diverses maneres d'arribar-hi han aconsellat adjuntar la informació següent:

  • Un full informatiu amb indicacions; veureu que s'han procurat contemplar moltes possibilitats i mitjans de transport per arribar a la UAB.

  • Un plànol de la zona, que dóna una idea general sobre la situació del Campus de Bellaterra de la UAB.

  • Si cliqueu a la imatge següent, teniu l'enllaç a un web de la UAB, amb un plànol "navegable"; la imatge us indica la zona on està situat el rectorat, que podeu ampliar.


Enllaç a plànol de la UAB