Tornar

Cangur-2003 de la SCM  

La comissió Cangur de la SCM agraeix l'ajut que ha rebut per part de centres de secundària, d'institucions i de les Universitats que han ofert la possibilitat de desenvolupar el Cangur-2003 a les seves aules.

La SCM també vol reconèixer explícitament, una vegada més, l'ajut de tot el professorat que col·labora, sense el qual no seria possible portar a bon terme l'organització de la prova. En aquesta edició, i en el marc del conveni de reciprocitat existent, la comissió Cangur agraeix la col·laboració dels membres de les associacions de la FEEMCAT i d'altres associacions de professorat.  

 
Si feu clic sobre el mapa, a la zona a què pertany el centre que us interessi, podreu llegir una proposta provisional d'agrupacions de centres, que es concretarà després de les reunions informatives..

Barcelona ciutat Castelló València comarques de Girona Maresme, Vallès, Barcelonès Nord Bages, Berguedà, Osona, Solsonès Maresme, Vallès, Barcelonès Nord Lleida Comarques meridionals Baix Llob. i l'Hospi., Anoia, Garraf, Penedès