Prova Cangur 2024 de la SCM a Catalunya

Anoteu la data: 21 de març de 2024
Us hi esperem!!!

Ja podeu consultar les primeres instruccions.

L'associació Le Kangourou sans frontières, impulsora de la prova Cangur a nivell internacional, té fixada com a data per a la celebració el tercer diijus de març, que el proper any és el dia 21 de març, que és el dijous just abans de Setmana Santa.

La comissió Cangur ha realitzat un seguit de consultes pel que fa a aquesta data i ha constatat que podria representar inconvenients per a alguns centres, per als quals serà complicat inserir-ho en la programació general d'activitats. També hem rebut opinions en el sentit que és molt valuós respectar la data internacional i d'altres que manifesten que, com que encara no està elaborada amb tot detall la programació dels centres per al curs 23-24, seria perfectament factible inserir-hi el Cangur.

La tasca de preparació del Cangur és intensa. Les nacions que componen Le Kangourou sans frontieres ja estan elaborant llistes de problemes que s'analizen amb tot detall per part dels equips que asistiran a la reunió plenària, que enguany es farà a la tardor a Ohrid
(Macedònia del Nord). En el transcurs d'aquesta trobada, al final de les sessions de treball que s'allarguen tres dies, s'hauran elaborarat les propostes d'enunciats per al Cangur 2024. El fet de realitzar el Cangur en la data internacional, com es procura fer cada any, possibilita fer servir de forma íntegra aquest material. Aquest ha estat un aspecte que s'ha considerat fonamental.

Per tot això, la la SCM, a proposta de la comissió Cangur, convoca la prova Cangur2024 a Catalunya el dijous dia 21 de març, com així serà en moltes nacions, i, en particular esperem que aquest any podrem coincidir amb Balears i el País Valencià (pendent de decisió en ferm).

Us hi esperem, amb el desig que el Cangur2024  superi l'èxit del Cangur 2023.