Sortida de cap de setmana 21-22 d’octubre de 2023

Can Mogent de Llinars del Vallès

·       L’alumnat s’allotjarà a Can Mogent   (a l'edifici anomenat "Xalet") en un entorn situat al peu del parc natural del Corredor-Montnegre i hi estaran amb el professor del programa Marc Guinjoan i tres monitors d’Isotropic



·       Què han de portar?  hauran de portar sac de dormir i coixinera, tovallola, necesser, gorra, a més de roba còmoda i calçat per caminar per passar aquests dos dies. Opcionalment poden portar algun joc (nosaltres en tenim).

 

Sortida: dissabte 21 d’octubre

La sortida es realitzarà en autocar a les 11 del matí des de la Facultat de Matemàtiques i Estadistica FME de la UPC,  c/ Pau Gargallo 14, 08028, a Barcelona.  Convé, doncs, que hi arribin una estona abans, al voltant de tres quarts d'11.

Recollida: diumenge 22 d’octubre.  Com arribar-hi: +informació

El diumenge 22 d’octubre a dos quarts de 5  (16:30 h)  haureu de recollir la vostra filla/el vostre fill a la casa de colònies. És una bona oportunitat també per conèixer la resta de les famílies.   
                               

Formulari per a autoritzar la sortida i documents que cal adjuntar

Les famílies hauran d’omplir un formulari de Google per a autoritzar la participació en les colònies,   en aquest enllaç

El formulari demanarà que adjuntin, còpia degudament escanejada de:

·      El full adjunt de dades mèdiques i altres aspectes  degudament emplenat i signat per a confirmar l'autorització

·      El carnet d’identitat del noi o la noia que formen part del grup d’Estalmat

·      La targeta sanitària

 i si pot ser que ho portin en paper el dia 7 o el 21 anirà bé.


En cas que s'hagi de subministrar algun medicament durant l'estada s'ha de portar una autorització, una recepta mèdica original i el medicament amb l'envàs original.   

Aquesta informació també la rebran les famílies per correu electrònic