pàgina principal cangur.org


Notícies

Enunciats de la prova Cangur
(18 de març)
Per a la selecció dels enunciats de la prova Cangur que se celebra el tercer dijous de març en molts països del món en el marc de la convocatòria de l'associació internacional Le Kangourou sans Frontières, cadascuna de les nacions que formen part de l'associació  (vegeu-hi Catalonia amb entitat pròpia) proposa alguns enunciats. 
A partir d'aquestes propostes es fa la selecció en una reunió internacional que per a aquesta edició es va celebrar el novembre de 2016 a Lviv (Ucraïna).  Posteriorment cada país tradueix i adapta els enunciats a la seva llengua.
Tenim el goig d'anunciar que en els enunciats del dia 16 de març hi ha, per nivells, 1 i 2 (de 20) i 4, 2, 5, 5, 3  i 6 (de 30) propostes fetes per la comissió catalano-valenciano-balear.  Una bona proporció!
Atenent que hi ha llocs en què no poden fer el Cangur el mateix dia que la globalitat, els enunciats no es poden publicar a la web fins un mes després de la prova.

Solucions de la prova Cangur de la SCM
(enunciats proposats a Catalunya el dia 16 de març de 2017)
(18 de març)
Cliqueu a la zona del gràfic que correspongui al nivell del qual voleu consultar les solucions.

Contacte
Ens podeu fer arribar totes les vostres observacions, suggeriments o consultes a les adreces email de contacte següents:
  • Cangur 4t d'ESO i secundària post-obligatòria:     cangurscm@gmail.com
  • Cangur 1r, 2n i 3r d'ESO:      cangur123eso@gmail.com
  • Cangur primària:       cangurprimaria@gmail.com